Stockfotografie

Een foto bij het artikel op een nieuwspagina, in een krant, magazine of bedrijfswebsite. Wij leveren díe foto die je nodig hebt!

Toegevoegde waarde

Kale tekst is en blijft maar kale tekst, met een foto voeg je nét even dat stukje extra toe om je artikel kracht bij te zetten. Op deze manier kan een ‘simpel’ stukje tekst, ineens veranderen in een volwaardig artikel. Een foto die bij mensen soms een bepaald gevoel kan oproepen. En wees eerlijk, is het echt nog wel zo handig om na al die jaren nog steeds dezelfde gedateerde stockfoto te gebruiken alleen omdat die ’toevallig’ jaren terug gekocht is? Ga mee met de tijd en dus met je lezers!

Groeiende database

Wij hebben niet stil gezeten en Emmen24 Media beschikt over een steeds grote groeiende database van honderden stockfoto’s. Foto’s van bedrijven, bezienswaardigheden of alledaagse plekken in voornamelijk de provincie Drenthe. Ooit geweten hoeveel grote invloedrijke bedrijven we eigenlijk in deze mooie provincie hebben? Wij wel! We zijn ze namelijk bijna allemaal bij langs gegaan en hebben overal perfecte foto’s van gemaakt. Zit er bij een aanvraag toch iets bij wat we niet hebben? Geen stress, die maken we dan direct even!

Aanvragen

Het aanvragen van (stock) foto’s gaat kinderlijk eenvoudig via de mail, contactformulier of via de telefoon. Jij geeft door wat je nodig bent, wij gaan zorgen dat je dat zo snel mogelijk of voor de afgesproken deadline krijgt. Advies nodig voor een foto bij een tekst? Wij helpen je graag!

Kwaliteit

Uiteraard kan je van ons verwachten dat we kwaliteit leveren, de foto kan qua afmetingen volledig gemaakt worden zoals je wilt. Vergevorderde instellingen aan de ‘achterkant’ van de foto? Ook volledig ingevulde metadata/ IPTC’s behoren tot de mogelijkheden om je nóg meer werk uit handen te nemen.

 

Open chat
Kom in contact met ons