Stockfotografie

Een foto bij het artikel op een nieuwspagina, in een krant, magazine of bedrijfswebsite. Wij leveren díe foto die je nodig hebt!

Toegevoegde waarde

Kale tekst is en blijft maar kale tekst, met een foto voeg je nét dat stukje extra toe om je artikel kracht bij te zetten. Op deze manier kan een simpel stukje tekst ineens veranderen in een volwaardig artikel. Een foto die bij mensen soms een bepaald gevoel kan oproepen of een beeld kan geven van de beschreven situatie.

Groeiende database

Wij hebben niet stil gezeten en Emmen24 Media beschikt over een steeds grote groeiende database van honderden stockfoto’s. Foto’s van bedrijven, bezienswaardigheden of alledaagse plekken in voornamelijk de provincie Drenthe. Heb je een aanvraag gedaan voor een aantal foto’s die wij niet in ons bestand hebben? Geen enkel probleem, die maken we dan direct!

Aanvragen

Het aanvragen van (stock) foto’s gaat kinderlijk eenvoudig via de mail, contactformulier of via de telefoon. Jij geeft door wat je nodig bent, wij gaan zorgen dat je dat zo snel mogelijk krijgt. Toch liever wat advies nodig bji het maken van een keuze? We helpen je graag.

Kwaliteit

Uiteraard mag je van ons verwachten dat we kwaliteit leveren. Of de foto nu een speciaal formaat nodig heeft of dat er aanvullende informatie nodig is aan de ‘achterkant’ van de foto, wij ontzorgen je zo veel als mogelijk.

Emmen24 Media © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Kom in contact met ons