Nieuwsfotografie

Foto’s. Als beeldverwerker/ uitgever/ redactie weet je als geen ander hoe belangrijk een foto bij een artikel kan zijn.

Nieuwsfoto’s

Geen enkele situatie is hetzelfde, elke situatie verdient dus ook een eigen foto. Onze nieuwsfotografen proberen daar te zijn waar het nieuws is. Een 60 jaar getrouwd stel, een demonstratie, ongeval of een evenement. Wij zijn er om je te voorzien van alle benodigdheden; foto’s, video’s en betrouwbare informatie. Onze nieuwsfotografen proberen altijd uniek beeld te maken van de situatie zodat het voor iedere partij bruikbaar is.

Nieuwsvideo’s

Ondanks dat we ons hebben gespecialiseerd op het maken van (nieuws) foto’s, beschikken onze mensen ook over de apparatuur om ter plaatse professionele videobeelden te maken. De beelden kunnen via diverse kanalen zeer snel worden verstuurd naar de redactie om gebruikt te kunnen worden op het internet of televisie. Onze video’s zullen altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Gevoelig

Beeldmakers zoals wij weten als geen ander dat ons werk zich soms op gevoelig terrein begeeft. Emmen24 Media heeft daarom verschillende richtlijnen. Zo dragen alle nieuwsfotografen een jas of een hesje waarop duidelijk te zien is dat hij of zij van de pers is en voor Emmen24 Media aanwezig is. Een ieder die voor Emmen24 Media foto’s of video’s maakt, krijgt ook een perspas tot zijn of haar beschikking. Op het moment dat een agent of handhaver hier om vraagt, kan de fotograaf aantonen dat hij of zij daar voor professionele doeleinden aanwezig is. Een ieder van ons dient zich te houden aan de algemene fatsoensnormen en zich respectvol op te stellen tegenover het vast te leggen incident of in de communicatie met de hulpverleners. Vanzelfsprekend dient een fotograaf zich ook altijd aan de geldende wetten te houden.

Kom in contact met ons