Nieuwsfotografie

Foto’s. Als beeldverwerker/ uitgever/ redactie weet je als geen ander hoe belangrijk een foto bij een artikel kan zijn.

Nieuwsfoto’s

Geen enkele situatie is hetzelfde, elke situatie verdient dus ook een eigen foto. Onze nieuwsfotografen proberen daar te zijn waar het nieuws is. Een leuk stel dat 60 jaar getrouwd is, een demonstratie, groot ongeval of een evenement. Wij zijn er om je te voorzien van foto’s, informatie en indien gewenst video materiaal.

Nieuwsvideo’s

Ondanks dat we ons hebben gespecialiseerd op het maken van (nieuws) foto’s, beschikken onze mensen ook over goede apparatuur om ter plaatse professionele videobeelden te maken. De beelden kunnen via diverse manieren zeer snel worden verstuurd naar de redactie om gebruikt te kunnen worden op het internet of televisie. Onze stabiele video’s zullen gemaakt worden in Full HD of 4K.

Gevoelig

Beeldmakers zoals wij weten als geen ander dat ons werk zich vaak op gevoelig terrein begeeft. We zijn daar waar een ander zich op dat moment op z’n slechts begeeft. Emmen24 Media heeft intern verschillende extra richtlijnen zoals bijvoorbeeld herkenbaarheid. Zo dragen alle nieuwsfotografen een jas en/ of een hesje waarop duidelijk te zien is dat hij of zij van de pers is. Een ieder die voor Emmen24 Media foto’s of video’s maakt, krijgt ook een perspas tot zijn of haar beschikking hier kan door een agent geverifieerd worden dat diegene ook daadwerkelijk ter plaatse is voor professionele doeleinden. Een ieder van ons dient zich te houden aan de algemene fatsoensnormen en zich respectvol op te stellen tegenover het vast te leggen incident of in de communicatie met de hulpverleners.

Open chat
Kom in contact met ons