Adverteren

Meer naamsbekendheid genereren, nieuwe klanten werven of gewoon extra aandacht voor het bedrijf of evenement, Bereik dit gemakkelijk en snel doormiddel van online advertenties!

Groot bereik

Dankzij de nieuwspagina’s, ondergebracht bij Emmen24 Media, die wij in eigen beheer hebben ben je altijd verzekerd van een groot bereik! Alleen al met onze koploper Emmen112 hebben we al een gemiddeld bereik wisselend tussen de 50.000 en wel 175.000 weergaven per maand.

Het belang van adverteren

Consumenten zijn op ieder moment van de dag op zoek naar informatie, diensten en producten: in de ochtend bij het ontbijt, onderweg naar werk of ’s avonds op de bank. Het is dus van wezenlijk belang dat je daar bent waar je klanten zijn; online! Bij Emmen24 Media zorgen wij er voor dat je zichtbaar bent en opvalt, zo hoef jij je alleen maar te richten op je producten of evenement.

Voordelen van adverteren

Online adverteren bied veel meer voordelen tegenover offline adverteren:

  • Online advertenties zijn veel beter meetbaar dan offline advertenties
  • Het bereik kan vele malen groter zijn, aangetoond door harde cijfers
  • Zien wat de concurrentie doet en daar direct op in kunnen spelen
  • In veel gevallen is online adverteren goedkoper én efficiënter tegenover offline adverteren
  • Lopende campagnes kunnen tussendoor bijgewerkt worden
Sponsored content

Een artikel, tussen het nieuws, over het bedrijf die je vertegenwoordigd of het evenement die je organiseert. Voor de lezer een interessant extra artikel, voor jou extra veel aandacht. Een gesponsord artikel kent veel voordelen, zo blijft het artikel online staan en wordt deze vindbaar via onder andere Google. Tevens wordt het artikel zo geschreven dat het perfect tussen het andere nieuws past en de klanten prettig verder lezen.

Emmen24 Media © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Kom in contact met ons