Emmen24 Media is een handelsnaam van de in Drenthe gevestigde Emmen24.

De media afdeling van Emmen24 is onder te verdelen in 2 divisies;

Media

Voor de (landelijke, regionale & lokale) media proberen we daar te zijn waar het nodig is. Een groot protest, een ongeval of een echtpaar dat 60 jaar getrouwd is. Wij zijn er om verslag te doen en de situatie op beeld vast te leggen. We brengen u op de hoogte van alle mogelijk vindbare informatie.

Ook voor stockfotografie bent u bij Emmen24 Media aan het juiste adres. U geeft aan welke objecten/ plaatsen u nodig heeft en wij gaan ter plaatse om u zo snel mogelijk een set van kant-en-klare foto’s te leveren in de hoogste kwaliteit. Voor Ad-Hoc projecten kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zie hiervoor de contact pagina. Benieuwd naar onze foto’s? Kijk hier voor een kleine impressie.

Adverteren

Voor bedrijven bieden wij advertentieruimte aan. U kunt kiezen voor een standaard banner blok. Hiernaast hebben we ook de veelbekeken langwerpige banners die in ieder artikel naar voren komen.

Mocht u een uitgebreid artikel over uw bedrijf of evenement willen laten maken, ook dan kunt u bij ons terecht. Eén van onze fotografen komt dan bij u langs om u en/of uw bedrijf op een zo mooi mogelijke manier in beeld te brengen. Wij bieden een gesponsord artikel aan tegen een concurrerende prijs. voor de maximale korting kunt u ook kiezen voor een combinatie van een banner en een artikel, zo haalt u het meeste uit uw investering!

Open chat
Kom in contact met ons