Auteursrecht en licentie

Op iedere foto van Emmen24 Media berust auteursrecht, dit betekend dat deze foto’s niet zomaar gebruikt mogen worden. Ondanks dat onze foto’s soms gewoon te vinden zijn via google, betekend niet dat deze vrij (lees gratis) te gebruiken zijn. Voor iedere foto dient een licentie afspraak gemaakt te worden voordat deze gebruikt mag worden. Dit geldt ook voor de foto’s die op Emmen112 en Newspower staan! Voor het achterhalen van onrechtmatig gebruik van onze foto’s werken we samen met Visual Rights Group.

Juridische mededeling

Schending van het auteursrecht kan leiden tot geldelijke schadevergoedingen, rechtszaken en dure juridische kosten en, in zeldzame gevallen, tot strafrechtelijke vervolging.

Visual Rights Group, auteursrechtagent

Emmen24 Media streeft ernaar de belangen, het intellectueel eigendom en het levensonderhoud van zijn fotografen te beschermen. Voor dit doel is onze partner bevoegd om namens Emmen24 Media de naleving van het auteursrecht te beheren.

In het geval van geconstateerde inbreuken op het auteursrecht behoudt Emmen24 Media zich het recht voor om een schadevergoeding te eisen per onrechtmatig gebruikte afbeelding, vermeerderd met de eventuele gerechtskosten en juridische kosten. Raadpleeg voor meer informatie de site van Visual Rights Group.

Fotolicentie Emmen24 Media

De licentie voor eenmalig gebruik van één foto tot een jaar kost €50,- exclusief 21% btw.

 

* Met klanten die meer afnemen, kunnen wij vaste prijsafspraken maken en bulk-kortingen geven.

De licentie voor eenmalig gebruik van één foto langer dan één jaar kost €50,- exclusief 21% btw.

 

* Met klanten die meer afnemen, kunnen wij vaste prijsafspraken maken en bulk-kortingen geven.

Emmen24 Media © 2024. Alle rechten voorbehouden.

Kom in contact met ons